#6 FC Den Bosch – SC Cambuur 0-2

Match 6: FC Den Bosch – SC Cambuur 0-2
Voetbalman zet dankzij FC Den Bosch 50€ opzij voor het Kinderkankerfonds vzw.

Vrijdag op bezoek bij FC Oss, vier dagen later in de tribune bij de grote rivaal, te bezoeken op FC Den Bosch Official Fanpage. Hier draait m’n project om. Clubs die elkaar niet kunnen ‘rieken of zien’, maar door Voetbalman verbonden zijn voor het goede doel. Lekker!

Ik had bij Den Bosch onmiddellijk een tof contact met de ‘Manager marketing en communicatie’ Roel van der Krabben. FC Den Bosch wou zelfs meer doen dan een gewoon ticket schenken, en parkeerde mij in de Businesslounge. De waarde van het ticket was maar liefst 50€, top Roel!

Nu, ik verkies oude staanplaatsen élke dag boven een ‘plastronnenclub’, maar bij Den Bosch viel dat goed mee. Heel vriendelijke entourage, goed gelachen met enkele medewerkers en een stadion dat toch wel in goede aarde viel.

De wedstrijd was niet om aan te gluren. Weinig hoogstaand voetbal, amper kansen en de beleving naast het veld viel ook wel tegen. Het thuispubliek ergerde zich blauw aan het balletje dat steeds weer terug getikt werd tot bij de eigen doelman. Den Bosch-speler Muhammed Mert probeerde af en toe een hoogstandje uit z’n sloffen te toveren, maar veel succes kende hij niet met z’n acties.

Onze landgenoot Marvin Peersman tekende voor de 0-1, zeven minuten later mochten de boeken toe want de geelblauwen van SC Cambuurmaakten er 0-2 van. De 39 Cambuurfans bouwden nog een feestje, de Boschenaren gingen gedesillusioneerd richting het vrouwtje thuis.

“Met heel mijn hart hou ik van jou
FC Den Bosch ik blijf oe altijd trouw”

Bedankt FC Den Bosch Official Fanpage!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s