#2 KSK Heist – Berchem Sport 2-2

Match 2: K.SK. HEIST – K. Berchem Sport 2-2
Voetbalman zet dankzij KSK Heist 10€ opzij voor het Kinderkankerfonds vzw.

Korte rit voor mij zaterdag naar het naburige Heist-op-den-Berg. Een afgesloten straat plakte er nog wel bijna 20 minuten extra aan. Zoals velen ben ik ook ‘slaaf van de GPS’ en niet meer in staat om zelf te navigeren, wat resulteerde in een enerverende zoektocht naar die juiste baan. Maar goed, ’t was ingecalculeerd, verloren rijden blijft nog steeds één van mijn grootste kwaliteiten.

Het Gemeentelijk Sportstadion toonde zich kleiner en authentieker dan verwacht. Een grote tribune, een tweede tribune ernaast gezet, een oude overdekte plaats voor de staanplaatsen, achter doel betonnen staanplaatsen en aan de andere kant gras en ‘tegen de platen’ leunen. Er heerste een leuke, ongedwongen en familiale sfeer.

KSK Heist werd geboren uit de fusie tussen KFC Heist Sportief en KSV Heist-op-den-Berg in 1995. Ze hebben ook een damesploeg die uitkomt in de hoogste afdeling van het Belgische vrouwenvoetbal: KSK Heist (vrouwen), waar ik binnenkort ook graag een bezoekje breng!

De Berchemfans verzorgden de sfeer met lekkere, oldskool voetbalgezangen. Hun versie van de Beatles hun ‘Yellow Submarine’ deed me grijnzen, het zingen van de Strangers’ hit ‘Antwaarpe’ was dan weer pure nostalgie. Zalige bende!

Leuke spelers op ’t veld, met bij de thuisploeg raspaardje Mehdi Bounou en bij ‘den Baarchoem’ diepe spits Maluka als te volgen spelers voor mij.

Met een 2-2 gelijkspel had ik spanning en doelpunten, een lekker potje voetbal. Mogen er zo nog vele volgen!

Bedankt K.SK. HEIST!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s